Druppa Family Plus

De Druppa Family Plus is de krachtigere broer van de Druppa Family en is er voor huishoudens van 4 tot 8 personen. Met filter afmetingen van 200 x 190 x 805 mm en antikalk afmetingen van 172 x 170 x 208 mm, past hij in elke meterkast. Het is een waterfilter en waterontharder in één, wat betekent dat hij niet alleen afrekent met kalkaanslag, maar het drinkwater ook in grotere woningen een stuk gezonder maakt door het filteren van schadelijke stoffen.

  • Filtert zware metalen (zoals lood)
  • Filtert chemicaliën (zoals PFAS)
  • Filtert medicijnresten
  • Verbetert de smaak
  • Filtert het hele huis
  • Voorkomt kalkaanslag
  • Huishoudens van 4-8 personen

Werking

De Druppa Family Plus is gebaseerd op kokosschalen geperst actief kool met een specifieke coating. Hierdoor worden ongewenste stoffen als medicijnresten, gifstoffen, PFAS, smaak en geurstoffen gebonden in het filterelement. De behuizing is gemaakt van zilver kunststof. Hierdoor ontstaat er nihil bacteriegroei bij stilstaand water en dat is wel zo veilig.

Het Druppa anti kalk systeem doseert positieve mineralen. Deze mineralen zitten in poedervorm in een patroon, waar het water doorheen stroomt. Er worden steeds kleine hoeveelheden water met positieve mineralen gedoseerd aan het drinkwater toegevoegd. Deze mineralen gaan een binding aan met calcium (Ca) en magnesium (Mg). Doordat het kalk gebonden wordt ontstaan er micro mineraalkristallen die niet meer hechten aan een oppervlak. Water wat opdroogt kan een filmlaagje van deze microkristallen achterlaten. Dit is geen hardnekkige kalkaanslag, maar is eenvoudig weg te spoelen/ schoon te maken met een natte doek. Hardnekkige kalkaanslag die alleen te verwijderen is met zuur of extreem hard poetsen is hierdoor verleden tijd.